Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Всеукраїнський тиждень права. Податківці Малинського управління приєднуються до проведення тижня права та запрошують всіх бажаючих отримати правову допомогу

Дата: 10.12.2018 13:07
Кількість переглядів: 620

                                                      Податківці Малинського управління ГУ Державної фіскальної служби України приєднуються до пФото без описуроведення тижня права та запрошують всіх бажаючих підвищити рівень правової обізнаності, та завітати до податкової.

Довідково: В Україні й в усьому світі 10 грудня відзначається Міжнародний день прав людини. Цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини - перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод усіх людей. У Декларації найвищою цінністю було проголошено людське життя, його безпеку, гідність та громадянські, політичні, соціальні, культурні права людини, які кожна держава зобов’язана захищати силою Закону.

Традиційно податківці Малинського управління приєднуються до проведення тижня права та нададуть всім охочим правову допомогу за напрямом діяльності служби. Кожен бажаючий може звернутись до Центру обслуговування платників Малинської державної податкової інспекції та  отримати необхідну інформаційну допомогу.

У цей тиждень фахівці податкової інспекції як в місті Малині, так і в місті Радомишлі проводитимуть День відкритих дверей для учнівської молоді, ознайомлюватимуть молодь з основами податкового законодавства.

Також додатково повідомляємо, що у рамках Всеукраїнського тижня права фахівці податкової інспекції як в місті Малині, так і в місті Радомишлі проводитимуть ряд різноманітних заходів. Серед них, зокрема, розміщення інформаційних матеріалів на офіційних сайтах органів самоврядування, проведення “Дня відкритих дверей для учнів-випускників шкіл”, проведення інформативних консультацій працівниками Центру з обслуговування платників податків, тощо.

Поштові адреси територіальних органів ГУ ДФС у Житомирській області можна знайти на офіційному порталі за посиланням:

http://zt.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/teritorialni-organi/

 

 

Сектор організаційного забезпечення Малинського управління

ГУ ДФС у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних