Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання міського голови Володимира Тетерського з Днем місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2018 08:55
Кількість переглядів: 766

Фото без описуШановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники органів місцевого самоврядування, колеги!

Щорічно 7 грудня ми відзначаємо професійне свято людей, кому громада довірила право представляти свої інтереси, сприяти утвердженню в українському суспільстві принципів демократії – День місцевого самоврядування. Представляти громаду, знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення, відповідати за розвиток наших населених пунктів, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою  – почесна і відповідальна місія.

Ми разом робимо спільну справу – працюємо задля добробуту мешканців Радомишльської громади. Ви, шановні колеги, присвятили себе благородній та відповідальній справі — служінню громаді, роботі задля задоволення потреб та інтересів кожного її представника, створення належних умов для  життя.  Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.

Разом ми  відновлюємо дороги, розвиваємо інфраструктуру, розробляємо проекти , будуємо плани задля процвітання нашої Радомишльщини. Наша робота помітна в кожному куточку громади.

 Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю з кожним, кому довірено представляти інтереси наших виборців.  Впевнений, що наша сумлінна та віддана праця об’єднуватиме у спільному прагненні зробити Радомишльську об’єднану територіальну громаду справжнім європейським куточком, чистим, охайним і комфортним для людей, що додасть усім нам наснаги на добрі справи, порозуміння задля добра і благополуччя, стане імпульсом для подальшого соціально-економічного розвитку та процвітання, стимулом для досягненням нових здобутків та запорукою збереження миру і злагоди в кожній нашій домівці та Україні вцілому!

 

 

З повагою

Міський голова                                                       Володимир Тетерський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних