Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Головне покликання - зберегти теплоту в серці

Дата: 03.12.2018 10:59
Кількість переглядів: 717

Фото без описуРівень розвитку суспільства визначається ставленням оточуючих до людей, що мають вади розвитку, а рівень розвитку держави – створенням належних умов утримання та соціального захисту тих громадян, які цього потребують.

         На території Радомишльського району розташований комунальний заклад «Радомишльський психоневрологічний інтернат», в якому знайшли домівку , затишок та турботу 215 жінок різного віку та з різними вадами.

Колектив закладу  не тільки працює над створенням належних умов утримання підопічних, а й віддає своє тепло душі цим людям.

 30 листопада, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, привітати працівників закладу прийшли голова райдержадміністрації Світлана Ковальчук, міський голова Володимир Тетерський, голова районної ради Олександр Потієнко.Фото без опису Вони привітали колектив , нагородили почесними грамотами працівників закладу, подякували за роботу, побажали здоров’я, достатку та затишку в домівках. А також подарували солодощі підопічним установи. На даному заході були присутні представники   ГО «Асоціація сільського розвитку», що входить до складу представництва ООН в Україні, які подарували різдвяні подарунки підопічним та презентували облаштування сонячних панелей у даному закладі. Такі сонячні панелі були встановлені на банно-пральному комбінаті закладу завдяки Програмі малих грантів Програми Розвитку ООН у Житомирській області задля підвищення енергоефективності Радомишльського психоневрологічного інтернату  для отримання сонячної енергії та використання її для потреб установи. Це дозволить заощадити бюджетні кошти та спрямувати їх на інші потреби підопічних.  

         Треба відмітити, що коли налагоджена співпраця різних гілок влади, керівників установ та громадських організацій, то це дає змогу використовувати новітні енергозберігаючі  технології, втілювати їх в життя, і таким чином забезпечувати комфортні умови перебування  громадян  у спеціалізованих закладах. Використання новітніх технологій також дають  можливість зберегти довкілля для майбутніх поколінь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних