Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Порядок денний 13 сесії Радомишльської міської ради

Дата: 26.11.2018 09:24
Кількість переглядів: 607

  1. Про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік

        Інформує: Духніч Олена Іванівна – начальник фінансового управління міської ради.

  1. Про затвердження розпорядження Радомишльського міського голови від  05.11.2018  № 182-о
  2. Про затвердження розпорядження Радомишльського міського голови             від 09.11.2018  № 185-о.

        Інформує: Галюк Вікторія Сергіївна – начальник фінансово-господарського відділу міської ради.

  1. Про хід виконання рішення міської ради від 25.01.2018  № 95 «Про затвердження Комплексної Програми підтримки закладів освіти на 2018-2022 роки». 
  2. Про затвердження Положення про колегію відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради.       

      Інформує: Самчук Ольга Вікторівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради.

  1. Про заслуховування інформації голови постійної  комісії Радомишльської міської ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, освіти,  культури  та роботи з молоддю

Інформує: Данилюк Наталія Адамівна -  голова постійної комісії  з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, освіти,  культури  та роботи з молоддю.

  1. Про заслуховування інформації  про стан полігону твердих побутових відходів Радомишльської міської ради.

       Інформує: Гангальський Олександр Миколайович - директор                 КП «Благоустрій міста».

  1. Про заслуховування інформації директора  Комунального закладу

дошкільної освіти № 4 «Ромашка» про роботу даного закладу.

    Інформує: Вейко Оксана Валеріївна -  директор  Комунального закладу дошкільної освіти № 4 «Ромашка» .

  1. Про організацію та проведення конкурсу щодо визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів за територіальним принципом на території Радомишльської міської ради.
  2. Про прийняття  до комунальної власності гідротехнічної  споруди

(нерухомого майна) водного об’єкту, розташованої на території Великорацького старостинського округу.

     Інформує:  Старовойт Сергій Васильович – начальник юридичного відділу міської ради.

  1. Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Радомишльської об’єднаної територіальної громади».

 Інформує:  Міхненко Віктор Васильович – секретар міської ради.

12. Про зміну засновника та затвердження Статуту Радомишльського ліцею №1 ім. Т.Г. Шевченка Житомирської області  у новій редакції.

  1.  Про зміну назви та затвердження Статуту Опорного загальноосвітнього навчального закладу Радомишльська гімназія Житомирської області  у новій редакції та зміну назви та затвердження Положення про філії у новій редакції.

       14. Про зміну засновника та затвердження Статуту Радомишльської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №3 Житомирської області  у новій редакції.

       15. Про зміну назви та затвердження Статуту Радомишльського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 заклад дошкільної освіти» імені Івана Самоплавського Житомирської області у новій редакції.

  1.  Про зміну назви та затвердження Статуту Радомишльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 імені В.М.Чорновола Радомишльської міської ради  Житомирської області в новій редакції.
  2. Про зміну назви та затвердження Статуту Малорацької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.
  3. Про зміну назви та затвердження Статуту Великорацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.
  4. Про зміну назви та затвердження Статуту Осичківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.
  5. Про зміну назви та затвердження Статуту Заболотської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.
  6. Про зміну назви та затвердження Статуту Ставецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.
  7.  Про зміну назви та затвердження Статуту Борщівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІI ступенів – заклад дошкільної освіти” Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.
  8.  Про зміну назви та затвердження Статуту Пилиповицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.
  9.  Про зміну назви та затвердження Статуту Краснобірської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.
  10. Про зміну назви та затвердження Статут Мірчанського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти” Радомишльської міської ради Житомирської області у новій редакції.           

Інформує: Самчук Ольга Вікторівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради.

  1.  Про розроблення детальних планів територій земельних ділянок розташованих в м.  Радомишль та с. Кримок, Радомишльського району.
  2.  Про внесення змін до рішення сьомої сесії Радомишльської міської ради від 15.06.2018 року  № 307.

  Інформує: Романенко Олег Миколайович – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва.

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється.

        29.Про  відміну окремих пунктів рішень сесій.

  1. Про  відмову в клопотанні.
  2. Про внесення змін в деякі пункти  рішень сесій.
  3.  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,  що передаються  безоплатно в приватну власність.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що передаються безоплатно в приватну власність.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для укладання договору оренди землі 
  6.  Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що передаються  безоплатно у власність.
  7. Про зарахування заявників до списку бажаючих для отримання земельних ділянок у власність, користування за цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, для ведення особистого селянського господарства та для будівництва індивідуального гаража.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення   (відновлення)  меж  земельних  ділянок в натурі (на місцевості), що передаються  безоплатно в приватну власність.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що передаються безоплатно у власність та розроблення детального плану території земельної ділянки.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  11. Про продаж права оренди земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні).
  12. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для укладання  договору оренди землі.
  13. Про надання дозволу на розробку технічної   документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для  укладання договору оренди землі.
  14. Про надання згоди на розробку проекту відведення земельної ділянки.
  15.  Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку  земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

  Інформує: Свіца Сергій Ігорович  – начальник Управління земельних відносин та сільського господарства міської ради.

  1. Про затвердження рішення виконавчого комітету Радомишльської міської ради про присвоєння назви вулиці та провулку на території Раковицького старостинського округу.

Інформує: Іщенко Володимир Вікторович – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва.

  1. Про затвердження рішення виконавчого комітету міської ради та придбання житла особі з числа дітей-сиріт.

Інформує:  Міхненко Віктор Васильович – секретар міської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.