Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Готуй сани влітку… В Радомишльській об’єднаній громаді опалювальний сезон розпочато своєчасно.

Дата: 20.11.2018 11:56
Кількість переглядів: 505

На фоні проблем в окремих областях України з настанням холодів і проблемою з теплопостачанням і початком опалювального сезону, у Радомишльській об’єднаній територіальній громаді всі установи, організації та заклади розпочали постачання тепла в жовтні. Великих проблем, які б виникали з цього питання, не було.  Цьому передувала планомірна підготовча робота по запуску котелень і безперебійного постачання тепла у дитячі садочки, школи, заклади охорони здоров’я, заклади культури і інші заклади соціальної інфраструктури з постійним перебуванням людей.

До запуску були готові всі котельні. Цьому сприяло те,  що громада своєчасно перейшла на альтернативні види  опалення, були проведені енергозберігаючі заходи, і таким чином громада уникнула захмарних платежів газопостачальних компаній. Також була проведена реконструкція котелень та утеплення фасадів в освітніх закладах. Наприклад, був зроблений ремонт теплогенераторної, замінено котел та прокладена нова теплотраса у Радомишльському садочку №5. У Радомишльській ЗОШ №3  було проведено роботи по утепленню фасаду приміщення. Кошти на ці роботи було виділено з місцевого бюджету. Проведено теплосанацію приміщення Радомишльської гімназії. Це стало можливим завдяки залученню коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з місцевого бюджету. В установах та організаціях Радомишльської ОТГ замінено вікна та двері, що дало змогу зберігати тепло і значно зекономити енерговитрати.  Ті установи, де ще збереглось пічне опалення, в повному обсязі забезпечено  дровами.

Хоча опалювальний сезон у нашій громаді розпочато без проблем та у визначені терміни, питання стоїть на постійному контролі Радомишльського міського голови Володимира Тетерського.

 Фото ЗОШ №3

 

Фото: Радомишльська гімназія

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.