Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Презентація книги «Дзвінок із минулого»

Дата: 19.11.2018 11:50
Кількість переглядів: 692

Фото без описуУ новому та затишному приміщенні публічної бібліотеки-медіатеки 16 листопада відбулась презентація книги Наталії Ярмолюк «Дзвінок із минулого». Це не перший твір пані Наталії, попереду був ще один прозовий твір.

У 2002 році перші проби пера літератора-початківця  вилилися в збірку «Ти живеш на світі». А в кінці квітня цього року побачив світ новий творчий доробок авторки «Дзвінок із минулого», який присвятила своїм батькам Миколі Яковичу та Ользі Андріївні.

Книжка «Дзвінок із минулого» - щира й відверта сповідь про наше сьогодення, в якій авторка бажає бачити світ гармонійним, а людей у ньому людяними,  люблячими, співчутливими до чужої біди, до рідних людей, до рідного краю.

Герої цієї книжки прості люди, одинокі, яких зрадили найрідніші, але вони не втратили віри в людей. Більшість з них – це реальні люди.

Книжка має два розділи – «Зупини свій погляд» та «Сумне тепло осінні». Про кожен з них Наталія Миколаївна розповідала з особливою ніжністю, зачитувала короткі оповідання.

Присутні на зустрічі мали змогу задати питання авторці, подякувати за твір. Від вдячних слухачів та читачів пані Наталя отримала схвальні відгуки, квіти та побажання нових творчих успіхів.

Святкової атмосфери на презентації книги додавали Мар’яна Дацюк та ансамбль «Пісенне джерело» міського Будинку культури.


 

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних