Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

На Радомишльщині відсвяткували День працівників сільського господарства

Дата: 16.11.2018 15:35
Кількість переглядів: 692

Фото без опису15 листопада  року в залі міського Будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства, під час яких вшановували аграріїв нашого краю.

Цього дня ветерани праці та трудівники всіх сільськогосподарських підприємств району зустрілися, щоб поділитися досвідом та щиро привітати одне одного зі святом. Привітати їх прийшли голова Радомишльської райдержадміністрації Світлана Ковальчук, голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко, секретар Радомишльської міської ради Віктор Міхненко.

На початку свята, у фойє Будинку культури, гості мали змогу ознайомитися з продукцією Поліської дослідної станції ім. О.М.Засухіна.

Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації Світлана Василівна Ковальчук зазначила: «У нас є колосальний виробничий потенціал для того, щоб сільське господарство району динамічно розвивалося та славило район здобутками. Нехай з кожним роком показники вашої діяльності тільки поліпшуються, а починання будуть спрямовані на міцний і сталий розвиток аграрного сектору нашого краю та нашої держави». А також голова районної державної адміністрації побажала присутнім здоров’я та щастя родинам трударів ланів та ферм.

Голова районної ради Олександр Потієнко та секретар міської ради також привітали присутніх зі святом.

Кращих працівників сільського господарства було нагороджено Почесними грамотами міської ради, райдержадміністрації та районної ради. Відзнаки Міністерства аграрної політики та продовольства України аграріям Радомишльщини, від Народного депутата України Павла Дзюблика, вручив помічник Сергій Ястрембович.

З привітаннями до трударів своє громади звернувся і Вишевицький сільський голова Сергій Гаврутенко.

Неперевершені враження отримали глядачі від святкового концерту у виконанні колективів художньої самодіяльності міського Будинку культури та Будинку дитячої творчості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних