Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Осінні канікули

Дата: 06.11.2018 15:14
Кількість переглядів: 585

   Канікули весела пора. Максимально весело, насичено і тільки з позитивом відбулися події в нашій бібліотеці. Ми дуже старалися, щоб цей час діти провели з радістю і користю, і віримо, що це нам вдалося. В бібліотеці проходить виставка робіт художниці, вірного друга бібліотеки  Кушнір Вероніки «Осінній пензлик літньої майстерні». А поряд прекрасна, яскрава виставка робіт мякої іграшки, які створила чудова дівчина, учениця ліцею 8 класу Ковальчук Анастасія. Ці виставки стали перлинками бібліотеки.

   Емоційно , щиро , захопливо пройшов в стінах бібліотеки турнір по шашкам. Юні учасники активно змагалися і насолоджувалися спілкуванням і звичайно книгами. Ми щиро  раді таким гостям.

   Насичений видатними іменинниками останній місяць осені листопад. Ми створили виставку книжкові оплески «Долі, осіяні талантом» де шануємо О.Кобилянську, І. Нечуя-Левицького, Г.Квітку-Основяненка.

   Пробним, був перегляд юними читачами мультфільма «Головоломка». І хоча присутніх було менше чим очікували, але всі повернулися додому з гарним настроєм.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.