Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ОДРАЗУ ТРИ ПОЖЕЖІ НА ПОЧАТКУ МІСЯЦЯ

Дата: 06.11.2018 14:33
Кількість переглядів: 528

Третього листопада 2018 року на пункт звязку 16 державної  пожежно-рятувальної частини (м. Радомишль)  о 23 год. 41 хв. поступило повідомлення про те,  що в с. Мала Рача сталася пожежа. Прибувши до місця пожежі рятувальники встановили що вогнем отоплений весь дерев’яний житловий будинок. Повністю ліквідовано пожежу о 04 год. Рятувальникам вдалося врятувати на момент ліквідації кілька кімнат житлового будинку та деякі речі домашнього вжитку. Внаслідок пожежі було знищено повністю дах житлового будинку, житлові кімнати, речі домашнього вжитку. Пошкоджено кімнати житлового будинку та речі домашнього вжитку. За інформацією власника оселі, того вечора він впустив переночувати місцевого безхатька, а сам пішов по справах. Чоловік палив у ліжку, що і стало ймовірною причиною пожежі.

Напередодні, 1 листопада, пожежа сталася у Осичках о 16 год. 45 хв. надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді. Рятувальника вдалося запобігти перекидання вогню на розміщений поруч житловий будинок. Під час пожежі повністю знищено господарську споруду, картоплю, дрова, частину дров вдалося врятувати. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

Того ж вечора, 1 листопада о 19:00, пожежа сталася і в Городку. Горіла одна із господарчих споруд, ймовірно через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Місцевій пожежній охороні вдалося запобігти перекиданню вогню на інші господарські приміщення, які впритул розміщені один до одного.

 

Повідомила: провідний інспектор Радомишльського РС

лейтенант служби цивільного захисту Гончаренко Я. В.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.