Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про проведення інвентаризації управлінням земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради використання земельних часток (паїв) на території Радомишльської міської ради

Дата: 01.11.2018 12:06
Кількість переглядів: 901

Фото без описуМіським головою Тетерським Володимиром Романовичем управлінню земельних відносин та сільського господарства доручено провести інвентаризацію використання земельних часток (паїв) на території Радомишльської міської ради, так як кошти від оренди земельних часток (паїв) надходять до міського бюджету і є одним із основних джерел наповнення.

        На даний час завершена робота по проведенню інвентаризації використання земельних часток (паїв) на території Верлоцького старостинського округу та м. Радомишля. Загалом проінвентаризовано 827 земельних часток загальною площею 2265 га та виявлено 300 га в кількості 100 земельних часток, які можливо передати в оренду.

       Завдяки проведенню вищезазначеної роботи приріст в надходженню коштів до міського бюджету, лише по даним ділянкам, на 2019 рік складе близько 400 000 грн.

        Працівники управління земельних відносин та сільського господарства далі опрацьовують матеріали по іншим територіям. По попередньому аналізу та підрахунку результати завершення роботи збільшать надходження до міського бюджету на 2019 рік приблизно на 15 -20 %. 

 

       Власникам земельних часток (паїв) на території Радомишльської міської ради по питаннях використанню та оформленню земельних часток (паїв), звертатися до закріплених працівників на місцях в старостинських округах та до управління земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради, які знаходиться за адресою:122001,Житомирська область, м. Радомишль, Соборний майдан, 12 (кабінет №16 та №17). Графік прийому громадян: понеділок, середа, п’ятниця з 9.00 – 12.00 та вівторок, четвер з 13.00-17.00.  

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних