Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Уроки патріотичного виховання в ЗДО №5

Дата: 29.10.2018 11:49
Кількість переглядів: 642

Кожне нове покоління українців живе і розвивається у певному національному середовищі, життя якого залежить від особливостей державного устрою країни.

    Третє тисячоліття, складний суперечливий час, коли у багатьох людей зростає національна самосвідомість, інтерес та повага до національної культури, історії свого народу, мови, краю де живе.Уроки патріотичного виховання 

    Тому, однією з важливих педагогічних задач - є виховання у дітей любові до України, шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв, державної та рідної мови, національних цінностей українського народу, а також цінностей інших націй і народів, свідомого ставлення до себе, оточення та довкілля. Саме такі уроки проводять у закладі дошкільної освіти №5. Старшу групу вихованців можна було зустріти в центрі нашого міста 29 жовтня біля пам’ятника «Борцям за волю України» та пам’ятника Т.Г. Шевченка.

         Сподіваюсь, що після такої екскурсії нашим містом та розповідей вихователів Г.В. Пасічник та О.Г.Діреєвої, про славне минуле та сьогодення нашого краю, ці маленькі українці стануть справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Фото без опису

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних