Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Заходи з профілактики здорового способу життя

Дата: 11.10.2018 16:59
Кількість переглядів: 1344

На протязі двох днів 9 та 10 жовтня 2018 року  в КЗ «Публічна бібліотека-медіатека» були проведені слідуючи  заходи: урок-бесіда «Шкідливі звички – знак біди» та бесіда-дискусія «Твоє життя - твій вибір».  

    Присутніми на заходах були учні міських шкіл: учні Радомишльського ліцею №1 - 11 класів та  Радомишльської гімназії - 9 класів. Для проведення бесіди запросили лікаря-нарколога Самійлика Миколу Васильовича.

Завдання проведених заходів – формування вмінь і навичок щодо визначення життєвих цінностей, відповідного ставлення до власних вчинків і  свого здоров’я. Пропагувати здоровий спосіб життя, забезпечувати обізнаність молоді з питань вживання алкоголю, наркотиків, тютюнопаління, навчання оцінювання ситуації ризику, прийняття відповідних рішень і вміння протистояти соціальному тиску – ось головні питання, що  розглядались під час бесіди.

 Часто через обмаль досвіду і необхідних знань про можливі небезпеки ризикованої поведінки для здоровя, молоді люди не завжди уникають негативних наслідків для себе і своїх близьких. Гадаємо, що підлітки  замисляться про своє здоров’я  і не стануть руйнувати його даремно. Було приємно спостерігати, що проблеми, підняті під час цих бесід, не залишили байдужими нікого серед учнівської молоді.

Заходи проводилися з використанням інформаційних матеріалів (книжкова виставка «Шкідливі звички…Оберемо життя!») та демонстрацією відеороликів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.