Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Про легалізацію трудових відносин» станом на 1 жовтня 2018 року

Дата: 11.10.2018 09:29
Кількість переглядів: 490

Фото без описуЗгідно плану роботи у  поточному році  проведено 11 засідань робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, де заслухано  105 суб’єктів господарювання, та здійснено 31 вивчення(обстеження), якими охоплено 121 СГД.

За результатами вжитих заходів легалізовано працю 232 осіб, в тому числі 17 осіб зареєструвалися підприємцями.  

З метою захисту прав працівників, детінізації заробітної плати і легалізації робочих місць передано 6 матеріалів до Управління Держпраці у Житомирській області.

22 травня 2018 року проведено з сільгосппідприємствами району круглий стіл на тематику: «Легалізація трудових відносин та дотримання вимог чинного законодавства з оплати праці».

27 вересня 2018 року у райдержадміністрації відбулася колегія «Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати та легалізацію заробітної плати та зайнятості населення», де надані відповідні доручення.

Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення має позитивну динаміку своєї діяльності: за 9 місяців 2017 року легалізовано працю 190 громадян, а за аналогічний період 2018р.232, що складає приріст у 22%.

Зазначена робота, яка була проведена робочою групою в районі, визнана облдержадміністрацією ефективною. Відповідно до рейтингової оцінки за січень – серпень 2018 року район займає 6 місце.

Також управління праці та соціального захисту населення розробило  План спільних заходів з питань детінізації доходів  громадян та зайнятості населення на 2018-2019 роки по Радомишльському району, який затверджений розпорядженням голови адміністрації від 11.07.18 №353.

Членами робочої групи надаються рекомендації щодо дотримання норм законодавства про працю, забезпечення достатнього рівня заробітної плати  та впорядкування трудових відносин з неоформленими працівниками.

Діяльність робочої групи постійно висвітлюється на інтернет сайтах РДА та УПСЗН.

 

                                    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних