Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Дата: 10.09.2018 11:48
Кількість переглядів: 595

7 вересня 2018 року, напередодні Дня фізичної культури і спорту міський голова Володимир Тетерський   привітав усіх спортсменів, тренерів ДЮСШ та організаторів спортивного руху в районі з професійним святом.

У своїй промові міський голова  Володимир Тетерський привітав всіх присутніх зі святом та запевнив, що розвитку фізичної культури та спорту на Радомишльщині приділяється значна увага. Для покращання умов занять фізичною культурою та спортом на даний час проводиться реконструкція  спортивного комплексу «Динамо» та  стадіону «Авангард» у  нашому місті за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та коштів місцевих бюджетів. Роботи з реконструкції планується завершити до  кінця поточного року. Далі Володимир Роаманович  подякував присутнім за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, за перемоги та досягнення у різного рівня змаганнях, побажав і надалі зберігати оптимізм, завзяття та високу жагу до перемог.

Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради Ольга Самчук висловила вдячність керівникам району та меценатам галузі  за постійну  підтримку у проведенні змагань та активну участь у спортивному житті району.

За активну громадську діяльність у галузі фізичної культури і спорту,  вагомий особистий внесок у популяризацію здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури і спорту спортивний актив району було нагороджено  Почеснами грамотами районної державної адміністрації та районної ради, міської ради, Подяками та Грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту  міської ради.

Музичні привітання на адресу спортсменів пролунали у виконанні працівників та учасників художньої самодіяльності міського Будинку культури.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних