Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська ОТГ на шляху енергоефективності

Дата: 07.09.2018 11:25
Кількість переглядів: 700

На шляху до енергоефективності.

Дата:06.09.2018 - 06.09.2018

Місце:м. Київ

На виконання заходів з реалізації розробки Стратегії розвитку Радомишльської міської ОТГ та в рамках співпраці проекту «Енергоефективність у громадах II», що впроваджується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, 6 вересня 2018 року в Києві у готелі «Президент»  відбулася міжнародна конференція «Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту».

Конференція, що зібрала близько 100 учасників, була присвячена початку реалізації спільного компоненту міжнародних донорів, головною метою якого є допомогти 30 об’єднаним територіальним громадам (ОТГ) впровадити муніципальний енергетичний менеджмент згідно з кращими світовими практиками. Експертна підтримка з розроблення планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату (SECAP) буде надаватися і трьом ОТГ Житомирщини: Радомишльській. Коростишівській та Баранівській, які подали відповідну заявку та успішно виконали ряд завдань на етапі відбору громад для участі в проекті.

Впровадження системи  муніципального енергетичного менеджменту дозволить значно зменшити енерговитрати у громадських будівлях і відповідне навантаження на місцеві бюджети. Завдяки цьому громади зможуть інвестувати кошти, заощаджені на енергоспоживанні, в альтернативні послуги заради добробуту всіх своїх мешканців. Окрім того, зниження споживання енергоресурсів сприятиме зменшенню викидів парникових газів, відтак кожна ОТГ робитиме свій вклад в розвиток сучасного пост-карбонового суспільства.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних