Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Бюджет Радомишльської міської ради на 2018 рік

Дата: 30.08.2018 11:26
Кількість переглядів: 1204

РАДОМИШЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                                                                            

 Р І Ш Е Н Н Я

 

Перша сесія                                                                                           7 скликання

                                          

22.12 .2017     № 34

Про міський бюджет

на 2018 рік

 

Заслухавши інформацію начальника фінансового управління міської ради Духніч О.І., керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 77 Бюджетного кодексу України та висновками постійної комісії  міської ради з питань бюджету і комунальної власності, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визначити на 2018 рік:

 

1.1 Доходи міського бюджету у сумі 182145567 грн., в тому числі доходи загального фонду міського бюджету - 178365047 грн., доходи спеціального фонду  міського бюджету - 3780520 грн., у тому числі бюджет розвитку                       200000 грн. згідно з додатком 1 до цього рішення. Затвердити освітню, медичну субвенції та додаткову дотацію з місцевих бюджетів міському бюджету  згідно з додатком 1.1 та інші субвенції з місцевих бюджетів міському бюджету згідно з додатком 1.2 до цього рішення.

1.2 Видатки міського бюджету у сумі 182145567  грн., в тому числі видатки загального фонду міського бюджету - 178365047 грн., видатки спеціального фонду  міського бюджету  - 3780520 грн.

 

2.  Встановити, що у 2018 році в бюджетному процесі застосовується програмно-цільовий метод.

3. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів міського бюджету на 2018 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами, у тому числі по загальному фонду - 178365047 грн. та спеціальному фонду - 3780520 грн. згідно з додатком  2 до цього рішення.

        4. Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів міського бюджету у сумі 200000 грн.             

          5.  Затвердити на 2018 рік  міжбюджетні трансферти згідно з додатком 3, інші субвенції з міського бюджету місцевим  бюджетам в розрізі призначень згідно з додатком 3.1  до цього рішення.

          6. Затвердити на 2018 рік резервний фонд міського бюджету у сумі 500000 грн.

          7. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету на 2018 рік за їх економічною структурою:

         оплата праці працівників бюджетних установ;

          нарахування на заробітну плату;

          придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

          забезпечення продуктами харчування;

          оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

          поточні трансферти населенню;

          поточні трансферти місцевим бюджетам.

          8. Затвердити в складі видатків міського бюджету кошти на реалізацію місцевих (регіональних) програм  у сумі  1311604 грн. згідно з  додатком 4 до цього рішення.

          9. Затвердити перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок  коштів бюджету розвитку, згідно з  додатком 5 до цього рішення.

         10. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право виконкому міської ради в особі міського голови отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України позики на покриття тимчасових касових розривів міського бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду,  в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

       11. Розпорядникам бюджетних коштів міського бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

         12. Дозволити  фінансовому управлінню міської ради, за погодженням з постійною комісією з питань бюджету, комунальної власності та транспорту, в межах поточного бюджетного періоду здійснювати на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитах з подальшим поверненням коштів до кінця поточного бюджетного періоду.

        13. Установити,  що джерелами формування загального фонду міського бюджету на 2018 рік  у частині доходів  є надходження, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України.

         14. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського  бюджету на 2018 рік у частині доходів є надходження, визначені статтею 691 Бюджетного кодексу України.

         15. Надати право виконкому міської ради у разі надходження міжбюджетних трансфертів з державного та місцевих бюджетів, вносити зміни до доходів та видатків міського бюджету  з наступним затвердженням міською  радою.

         16.    Додатки  1-5 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

Міський голова                                                                        В.Р.Тетерський  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних