Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Святкування Дня Незалежності на Радомишльщині

Дата: 27.08.2018 12:37
Кількість переглядів: 851

Фото без опису24 серпня на Соборному майдані міста Радомишля зібрались на святкування головного Державного свята радомишлян та гостей нашої громади.

Урочистості розпочались виступом народних колективів, які з гордістю носять звання Народних аматорських. Вони зберігають українську пісню, передають її в спадок молодому поколінню; відроджують народні обряди та традиції наших предків. Українська пісня  надихає на позитивні вчинки, надає сили та мужності тим, хто сьогодні боронить наші кордони.

Про мужність захисників, про силу українського духу та прагнення українців до свободи та незалежності говорила в своєму виступі голова Радомишльської  районної державної адміністрації Світлана Ковальчук, яка привітала всіх присутніх зі святом. До вітань приєднались  голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко та секретар міської ради Віктор Міхненко. Вони вручили мешканцям  громади та району Почесні грамоти за сумлінну працю, високій професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 27 річниці Дня Незалежності України.

Глядачі насолоджувались виступом дитячих танцювальних колективів та вокалістів, шоу мильних бульбашок, аматорів міського Будинку культури, гостем та родзинкою святкової програми гуртом «Степ»; показом лазерного 3D шоу та  святковою дискотекою.

Впродовж всього святкування  працювали дитячі ігрові майданчики, виставка народних умільців, продаж різноманітних смаколиків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних