Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльщина відсвяткувала День Державного Прапора

Дата: 27.08.2018 10:46
Кількість переглядів: 560

Прапор України є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під  синьо-жовтими знаменами українці йшли до проголошення самостійної України. Щорічно, 23 серпня вся країна святкує День Державного Прапора.

Задля вшанування багатовікової історії українського державотворення та з метою виховання поваги громадян до державних символів України 23 серпня 2018 року  о 10-00 в центрі  міста  Радомишля відбувся урочистий захід з нагоди Дня Державного прапора за участю голови райдержадміністрації Світлани Ковальчук, міського голови Володимира Тетерського, голови районної ради Олександра  Потієнка, керівники і представники підприємств та організацій міста, ветерани, військові, учасники АТО, громадськість міста, ЗМІ.

Урочистості відкрилися  покладанням квітів до пам’ятника  «Борцям за волю»  та виконанням державного Гімну України. З вітальним словом до присутніх звернулася  голова районної державної адміністрації Світлана Ковальчук, яка відзначила величезну роль державних символів України у єднанні українського народу та вихованні патріотизму.

По закінченню заходу  святково та урочисто учасниками ДЮСШ  були внесені  бойові прапори наших земляків, які  майоріли в зоні бойових дій на сході України та прапор, який неодноразово піднімали переможці спортивних змагань не лише в Україні, а й у світі.

Джерело: Офіційний сайт Радомишльської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.