Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Військова частина відсвяткувала свій день народження

Дата: 26.07.2018 15:30
Кількість переглядів: 3256

У середу 25 липня військова частина А 3258 відсвяткувала свій день народження.

        З цієї приємної нагоди у актовій залі частини зібрались військовослужбовці, вільнонаймані працівники Збройних Сил України, ветерани військової служби. Привітати особовий склад з річницею формування частини прибули представники районної та місцевої влади: голова районної державної адміністрації Світлана Ковальчук та Радомишльський міський голова Володимир Тетерський, колишній офіцер Збройних сил.

За сумлінне високопрофесійне виконання службового обов’язку, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави кращим військовослужбовцям та працівникам Збройних Сил України були вручені нагороди та відзнаки.

Володимир Романович Тетерський та Світлана Василівна Ковальчук подарували військовим, для підтримки фізичної гарної форми та бойової готовності, футбольний та баскетбольний м’ячі, волейбольну сітку та м’яч, ракетки та м’ячі для тенісу та бадмінтону, скалки, боксерські рукавички та грушу. Для спокійного відпочинку – нарди.

         Треба відзначити, що військові цієї частина брали участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

         Присутні дякували військовослужбовцям за службу, котрі стоять на сторожі миру рідної землі і всієї України.

Ми хочемо висловити подяку офіцерам, сержантам, солдатам, працівникам Збройних Сил України, які сумлінною працею, міцною дисципліною, добросовісним виконанням свого службового обов’язку підтримують добру славу своєї частини; які, в реаліях сьогодення, своїм працелюбством, вірністю Військовій присязі, твердими професійними навичками, стійкістю, витривалістю і волею до перемоги плекають відповідальність за долю незалежної України.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.