Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Що вартий чужий підпис ?

Дата: 20.07.2018 15:27
Кількість переглядів: 1063

Фото без описуПідпис - це особливий вид рукопису, що відображає прізвище особи у вигляді букв або умовних знаків, і такий, що має засвідчувальне значення.

До міської ради надходять колективні листи з підписами від громадян Радомишльської об’єднаної територіальної громади і деякі з них не відповідають оригіналам. Люди зазначені у списках відмовляються від , ніби , поставлених своїх підписів. І навіть не ознайомлені з питанням щодо колективного звернення.

Чи можна бездоганно підробити чужий підпис? Для деяких це не є проблемою, деякі отримують за це строк за кримінальним впровадженням (част.2 та част. 4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут та використання). А от наші «орфографи», навіть, не бояться підробляти підпис за свого сусіда заради благого діла.

                А чи варто? Якщо ти вболіваєш за діло, їди до кінця та борися чесно. Адже збираючи підписи ти їдеш до людини, пояснюєш ідею заради якої ти це робиш та чого вона варта. І сумно коли за підписами  приходять листи  з роз’ясненням про те, що його не ставила людина, яка зазначена у списках. Але, врешті сумно має бути тим, хто підробляє підписи. Адже починати справу з обману не годиться для чесної та справедливої людини.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних