Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишлі відбулись громадські обговорення з питань прокладання об’їзної дороги під час ремонту мосту

Дата: 17.07.2018 08:52
Кількість переглядів: 843

На обговорення прийшло всього шість містян. Активніше відстоювались думки лише в мережі інтернет, а от на пряме спілкування дописувачі не погодилась тому і не прийшли.

 На слухання з 26-ти депутатів Радомишльської міської ради прийшли всього три – Таїсія Василюк, Олександр Куцько та Володимир Капранчук. А також депутат Житомирської обласної ради  Микола Григорович.

На запитання учасників  відповідали міський голова Володимир Тетерський та перший заступник міського голови Олег Соблевський.

Наполегливо та дещо емоційно відстоювали свої інтереси представники вулиць Самоплавського та Шкідченка. Вони переймалися долею своїх будинків коли піде ваговий транспорт. Міський голова Володимир Тетерський запевнив, що у бюджеті будуть закладені резервні кошти для відшкодування ризиків.

Рух транспорту буде розділено. Частина багатовантажівок буде проходити мікрорайоном Рудня, а частина, переважно вантажівки, які рухаються на пивзавод,  через Потіївку  та Черняхів.

Варто зазначити, що представник фірми-підрядника з Вінниці, яка виграла тендер-ТОВ «Альманах-2000» професійно надав роз’яснення противникам об’їзної дороги та ініціаторам реверсного руху по мосту під час ремонту. Він умотивовував, що діючий семиметрової ширини та 200-метрової довжини міст незмога розділити на дві полоси. Тобто, у першій проводити ремонт, а по другій одночасно пропускати транспорт по черзі в обох напрямках та запевнив, що навіть без підрахунків реверс приведе до колапсу. По-перше, будівельники не зможуть працювати в обмеженому просторі, по-друге, утворяться 5-кілометрові автомобільні «пробки. Місто заповниться транспортом у величезних чергах та чадом газів.

Представник підрядної фірми пояснив, що об’їзний міст буде складатися з п’яти пар, укладених одна за одною 6-метрових залізобетонних труб діаметром 1200мм, які утворять ширину споруди в 12 метрів. На погляд проектувальників такої конструкції буде досить для пропуску річкової води.

Фото без опису--- рух вантажівок

джерело: http://radomyshl.info/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних