Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

МОТОКРОС В РАДОМИШЛІ ЧЕРЕЗ 30 РОКІВ…

Дата: 26.06.2018 10:39
Кількість переглядів: 1170

… і відразу Чемпіонат України! Останні змагання з цього виду спорту Радомишльщина  проводила тридцять років тому. За цей час у багатьох учасників виросли діти, з’явились онуки, але бажання  пройти трасу залишилось незмінним.  Хто хоча б раз сідав за кермо «спортивного коника», той не залишить його більше ніколи.

Без перебільшення, це було найвидовищніше дійство у нас за останні роки. Сила-силенна людей зібралась зранку на схилі, в урочищі Черча. «Завдяки проведенню цих змагань з’явилася можливість за останні роки відновити трасу, а також в майбутньому приймати Чемпіонати України і навіть Європи з мотокросу. Ми реально повернули мотокрос до нашого міста. Такий масштабний захід у Радомишлі був наприкінці 80-х років», – зазначив перший заступник Радомишльського міського голови Олег Соболевський, який вітав учасників та глядачів змагань.

На Чемпіонат України в Радомишль з’їхались 77 учасників з всіх куточків нашої країни та спортсмени з Італії. Учасники віком від 5 років та старші, початківці та досвідчені спортсмени, ветерани мотокросу в Україні, діти, жінки, чоловіки проходили трасу пліч-о-пліч .

Цьому передувала велика та кропітка робота. Ініціаторами та організаторами виступили ініціативна група радомишлян на чолі з Володимиром Гончаренком – відомим місцевим мотокросником, громадська організація «Спортивний технічний клуб «Радомишль», Радомишльська міська рада на чолі з міським головою Володимиром Тетерським, депутатом Житомирської обласної ради Анатолієм Павленком, першим заступником міського голови Олегом Соболевським. Підготовкою траси та вирішеннями технічних питань займалися комунальне підприємство "Благоустрій міста» директор Олександр Гангальський; відділ освіти, молоді та спорту, відділ культури міської ради; приватні підприємці: Олег Сокотунов, Іван Литвиненко.

У змаганнях на «Кубок  Радомишля» взяли участь четверо радомишлян: Василь Гончаренко, Дмитро Козюра, Володимир Пучка, Роман Дяденко.

Вісім годин яскравого та захоплюючого дійства, фінал та мить нагородження. Один за одним на п’єдестал пошани  піднімались спортсмени та команди учасники, яких голова районної державної адміністрації Світлана Ковальчук  нагороджувала кубками та медалями, а глядачі дарували оплески та щирі емоції.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних