Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Результати проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Радомишльської міської ради з метою передачі в оренду

Дата: 21.06.2018 11:29
Кількість переглядів: 906

21.06.2018 р. о 9:00 год в малому залі засідань Радомишльської міської ради за адресою Соборний Майдан, 12, м. Радомишль, 12201 відбувся конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Радомишльської міської ради з метою передачі в оренду.

Переможцями конкурсу визнані:

Міжгосподарське управління капітального будівництва (директор Сваричевська А.О.) на об’єкт оренди: нежила частина приміщення гуртожитка, площею 32 кв.м., що знаходиться на балансі Радомишльської міської ради, за адресою: с. Мала Рача. Вартість робіт -  750 грн без врахування ПДВ, строк виконання робіт – 2 робочих дні.

Міжгосподарське управління капітального будівництва (директор Сваричевська А.О.) на об’єкт оренди: нежила частина приміщення бувшої школи, що знаходиться на першому поверсі одноповерхового будинку, площею 50,7 кв.м., що знаходиться на балансі Радомишльської міської ради, за адресою: вул. Центральна, 36-Б, с. Раковичі. Вартість робіт -  750 грн без врахування ПДВ, строк виконання робіт – 2 робочих дні.

Міжгосподарське управління капітального будівництва (директор Сваричевська А.О.) на об’єкт оренди: нежила частина приміщення, що знаходиться в двоповерховій будівлі на першому поверсі площею 171 кв.м, що знаходиться на балансі Радомишльської ЦРЛ, за адресою: вул. Присутственна, 11, м. Радомишль. Вартість робіт -  750 грн без врахування ПДВ, строк виконання робіт – 2 робочих дні.

Загрузити Протокол конкурсної комісії

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.