Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Наші музиканти підкорили місто Лева

Дата: 29.03.2018 15:52
Кількість переглядів: 1011

    Фото без опису  16-18 березня у місті Львові проходив Міжнародний фестиваль-конкурс “Місто Лева”, в якому взяли участь 121 конкурсант з різних куточків України, а також з Білорусії, Кіпру, Китаю. Без перебільшення, цей конкурс можна назвати сузір”ям юних талантів. Виступи учасників оцінювало компетентне жюрі. Давня китайська мудрість стверджує: ” Шлях в тисячу миль завжди починається з першого кроку.”

Свій перший крок до мрії, успіху зробили вихованці викладача  ДМШ Головань Л.П. Інструментальний квартет бандуристів “Калинка” у складі: Софії Домбровської, Максима Діхтяра, Марії Бродовської, Марії Петрович здобули перше місце. Сольний виступ Марії Бродовської- третє місце.

Фото без опису

Сизова Марія (викладач Барановська С.В.), яка вперше виступала на великій сцені-здобула друге місце.

Фото без опису

Як завжди, на висоті, були досвідчені конкурсанти. Інструментальний дует у складі Варвари Калініченко та Юлії Кишковської посіли друге місце. Роман Литвиненко (викладач Клименко І.О.) посів перше місце.

Вразила майстерною грою на фортепіано всіх глядачів та членів жюрі Вікторія Ткачук (викладач Барановська С.В.) Маючи всього одну-єдину спробу, без права на помилку, учень повинен відобразити весь спектр художніх завдань. І без перебільшення можна сказати, що це вдалося – Вікторія здобула найвищу нагороду конкурсу-“Гран-Прі”.

Фото без опису

Надзвичайно приємно, що у конкурсі такого рівня взяли участь і викладачі школи. Фортепіанний дует С.В.Барановська та Р.В.Піхтелев виступили у номінації професіонали та здобули друге місце.

На кожному кроці ми бачимо спалахи дитячих талантів, вправних і впевнених,боязких і сором”язливих. Тож будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть і кожного року з”являтимуться нові зірочки, які сяятимуть ще якравіше. А дорослі будуть їм у цьому допомагати, як це роблять міський голова Володимир Тетерський, Народний депутат України Павло Дзюблик, начальник відділу культури Ірина Жарук, Олександр Ткачук, керівництво замку-музею “Радомисль” та інші. Т.М.Бродовська.

Фото без опису  Фото без опису

З сайту Радомищльської РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних