Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишль відсвяткував День міста

Дата: 30.05.2018 15:49
Кількість переглядів: 3669

         Традиційно, на свято Трійці, ми святкуємо День міста Радомишль. Цього року воно припало на останню неділю травня. 27 травня у місті пройшли святкові та урочисті заходи.

День міста зустрічали великою та дружньою родиною: святкували сільські громади, які, разом з міською радою, утворили  Радомишльську об’єднану територіальну громаду.

Протягом дня проходили спортивні заходи, із центральної сцени міського парку відпочинку радомишлян та гостей розважали піснею та танцем. Свої вироби виставили майстри прикладного мистецтва, пройшла  виставка робіт вихованців та викладачів Радомишльського міського Будинку дитячої творчості та станції юних техніків. А всі охочі мали змогу розважатися на атракціонах.

Свято розпочалось святковою ходою, в якій взяли участь талановиті діти  нашого міста. Вони пройшли  центральними вулицями міста до міського парку, де розпочали концерт піснями, танцями, грою на музичних інструментах та хореографічним флешмобом. Паралельно на другій сцені мистецтво української пісні дарували народні колективи Радомишльської об’єднаної територіальної громади.

Міський голова Володимир Тетерський привітав всіх городян, старостинські округи, гостей з Днем міста Радомишля та святом Святої Трійці. Розповів про досягнення та плани на майбутнє. Побажав всім міцного здоров’я, добра, родинного тепла та затишку. З вітаннями до присутніх звернулись голова районної державної адміністрації  Світлана Ковальчук, голова районної ради Олександр Потієнко.  Очільники району нагородили Почесними грамотами ряд представників об’єднаної територіальної громади за особистий внесок у її розвиток. Дітям-переможцям у номінації «Відкриття року» були вручені «Ніки» та подарунки. А учасників виставки «Місто майстрів» Володимир Романович Тетерський нагородив пам’ятними відзнаками.

Надзвичайно сподобався всім на святі «Гостинний двір», де старостинські округи частували всіх присутніх кулінарними шедеврами та отримали подарунки з рук міського голови.

 Свої вітання та подарунки –  м’ячі спортсменам та холодильник учням загальноосвітньої школи №3 подарував Юрій Забела, голова Житомирської обласної організації поличної партії «Радикальна партія Олега Ляшка»

На міському стадіоні «Авангард» відбулись спортивні змагання з футболу, гирьового спорту та стрільби з пневматичної зброї. За результатами забитих голів перше місце виборола команда Краснобірського старостинського округу, ІІ – Котівського старостинського округу та ІІІ – Великорацького старостинського округу. Серед гирьовиків перше місце у ваговій категорії до 70 кг посів Микола Журавський (Мірча), до 90 кг – Дмитро Журавський (Мірча), понад 90 кг – Віктор Шуляк (Краснобірка).

868 разів підняв гирю багаторазовий чемпіон Світу з гирьового спорту –  секретар Радомишльської міської ради Віктор Міхненко. Кількість піднятих разів була символічною, адже цього року нашому місту виповнюється саме 868 років , з часу першої писемної згадки про нього.

У стрільбі з пневматичної гвинтівки переміг Олександр Глинчук  (Велика Рача).

Святковий концерт подарували всім присутнім працівники міського Будинку культури. Після чого виступили гості свята – пародія-шоу «Вірка Сердючка та Дзидзюк», які завітали на День міста за сприяння Радомишльської міської ради та особисто міського голови Володимира Тетерського.

Завершували свято ілюзія-шоу, дискотека, фаєр-шоу та святковий салют.

Свято вдалось на славу. Всі залишали парк задоволеними з гарним настроєм.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних