Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Дата: 30.03.2018 15:33
Кількість переглядів: 827

             28 березня 2018 року на базі Краснобірської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом начальника відділу освіти, молоді та спорту Ольги Самчук відбулася виїзна нарада директорів закладів загальної середньої освіти Радомишльської міської ради. У роботі наради взяв участь перший заступник голови Радомишльської міської ради Олег Соболевський.

             Під час наради питання, що розглядалися, стосувалися злободенних, проте важливих питань в галузі освіти, серед них: про результати моніторингу навчальних досягнень учнів – претендентів на нагородження золотими й срібними медалями (методист МК—Самчук Г.І.); про стан роботи органів учнівського самоврядування в закладах загальної середньої освіти (методист МК—Бушнєва О.А.). Так, в ході обговорення вирішено провести міську конференцію учнівського самоврядування. На нараді також йшлося про реалізацію плану військово-патріотичного виховання, зокрема про проведення районного етапу Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»), адже в часи, коли Україна ціною життя Героїв Небесної Сотні, зусиллями українських військових, добровольців відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває саме цей напрямок виховної роботи.

          Директор Краснобірської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталія Зайченко презентувала діяльність педагогічного та учнівського колективів, надала інформацію про створення сприятливого навчально-виховного середовища для розвитку школярів, зупинившись на діяльності органу учнівського самоврядування «Козацька республіка».

          Учасники наради обговорили ряд важливих питань, що стосувалися стабільного функціонування закладів освіти в 2017-2018 навчальному році та підвели підсумки наради.

Кожний з учасників зробив аналіз отриманої інформації, визначив власні плани на майбутнє щодо ефективного здійснення освітньої діяльності в закладах освіти громади.

 

Відділ освіти, молоді та спорту

                                                                                                         Радомишльської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.