Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «ПРОТЕДІЯ ТОГРГІВЛІ ЛЮДЬМИ, ІДЕНТИФІКАЦІЯ ПОСТРАЖДАЛИХ ТА РОБОТА З НИМИ»

Дата: 29.03.2018 15:29
Кількість переглядів: 651

У приміщені радомишльської міської ради відбувся  тренінг  «Протидія торгівлі людьми, ідентифікація  постраждалих та робота з ними» в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні «Поширення національного  механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи  у сфері  протидії торгівлі людьми в Україні».

Цей проект діє в Україні вже три роки і координує його в Житомирський області жіночий інформаційно-консультативний центр, якій є партнером ОБСЄ  десять років.

У тренінгу взяли участь во старост Радомишльської міської ради, координатори Житомирського центру.  З вступним словом до присутніх звернулась Ірина Бабенко, голова громадської організації «Жіночий інформаційно-консультативний центр».

До програми входило: заповнення анкети, знайомство, перегляд фільму «Життя на продаж», робота в групах.

За матеріалами, які отримали учасники тренінгу, координатор проектів ОБСЄ в Україні втілює багаторічний проект з поширення національного механізму взаємодії суб'єктів, які відповідальні за виконання заходів у сфері протидії торгівлі людьми.

Головна мета проекту - підвищення ефективності українських установ у боротьбі з торгівлею людьми. Проект надасть підтримку українським державним установам та організаціям, а також громадськості в покращенні механізмів звернень для постраждалих від торгівлі людьми в Україні.

Проект спрямовано на розвиток вторинної законодавчої бази, яка буде підтримувати Закон України "Про боротьбу з торгівлею людьми" та буде оперативною базою для надання підтримки жертвам торгівлі людьми, підвищить можливості державних органів влади та громадянського суспільства щодо надання допомоги постраждалим.

Планування проекту та його реалізація розроблені з дотриманням прав людини, щоб забезпечити специфічні потреби жертв торгівлі людьми незалежно від місця проживання в Україні, статі, віку, статусу, форм експлуатації, якої зазнали.

Проект буде реалізовуватися в Житомирській області протягом 2014 - 2019 років за сприянням Мінсоцполітики та фінансової підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Уряду Канади.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних