Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Комунальники Радомишльщини відзначають своє свято.

Дата: 16.03.2018 14:18
Кількість переглядів: 693

Сьогодні, 16 березня 2018 року, з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, у міському Будинку культури відбулись урочистості.

Для сучасної людини комунальні послуги стали звичною буденною справою, проте підсумки роботи працівників сфери помітно усім нам щодня, адже працівники галузі невтомно піклуються, щоб в наших оселях завжди була вода і тепло, щоб радували око парки і сквери, вулиці і дороги, двори і під’їзди.

В залі Будинку культури, для працівників цієї галузі, лунали вітання від Радомишльського міського голови Володимира Тетерського, керівників комунальних підприємств: «Благоустрій Міста» - Олександра Гангальського,  «Водоканал» - Руслана Демчука.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Кращих представників комунальних підприємств громади за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значні трудові здобутки та з  нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення – нагороджено Почесними грамотами Радомишльської міської ради, районної ради та районної державної адміністрації. Аматори культури подарували святковий концерт.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

У цей святковий день бажаємо всім працівникам галузі щастя, здоров’я та земних гараздів, примноження успіхів на теренах нашої громади.

Напередодні ми провели декілька годин з працівниками  Радомишльського міського комунального підприємства «Благоустрій міста». Спостерігали за роботою працівників, які з самого ранку стають до виконання своїх обов’язків: замітають вулиці, вивозять сміття.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Багато проблем у невеличкого комунального підприємства, але є і багато позитивного: оновлений транспортний парк, заключено 700 договорів з населенням на вивіз побутового сміття.

Наше місто стало чистішим завдяки майданчикам, на яких стоять контейнери для сортування сміття.

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних