Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся звітний концерт Радомишльської музичної школи

Дата: 30.03.2018 14:04
Кількість переглядів: 1157

Наближається кінець навчального року. Саме час для підведення підсумків, саме час відзвітувати перед громадою за діяльність  Радомишльської МШ протягом навчального року.

Таким звітом і став, вже традиційно  у березні,   концерт учнів та викладачів школи, який відбувся 23 березня 2018 року в приміщенні  Радомишльської музичної школи.

Фото без опису

В музичній школі навчають дітей розуміти музику, виховувати в собі естетичний смак, вміння відокремлювати високе мистецтво від недосконалого виконавства. Саме викладачі допомагають піднести рівень музичної освідченості учнями.

На початку свята директор школи Вадим Барановський підвів риску під ще одним навчальним роком та  відмітив, що  учні  Радомишльської школи тримають високу виконавську планку, а підтвердженням цього є різноманітні перемоги не тільки в регіональних, 22 обласних та 13 Всеукраїнських ,   а  й   і  у 22 Міжнародних конкурсах за 2017-2018 навчальні роки. Директор  школи вручив нагороди переможцям конкурсів. Наприкінці свого виступу В.Барановський відмітив, що  у школі  працює згуртований педагогічний колектив, завдяки якому і відбувається звітний концерт. Саме такі концерти відіграють велику роль у вихованні дітей, прищеплюють любов до мистецтва музики, любов до прекрасного.

Фото без опису

Звітний концерт – свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість і тому участь в ньому беруть найкращі вихованці школи. Програма концерту складалася з яскравих вокальних, інструментальних творів у виконанні  учнів та творчих колективів школи.

Глядачі, своїми оплесками, відмітили високу якість підготовки виступів всіх дітей на великій сцені!

Контингент дитячої музичної школи складає 202 учня, яких виховують 24 фахівця за напрямками: фортепіано, народні інструменти, струнні та музично-теоретичні дисципліни. В школі працюють творчі колективи – це хор старших класів, хор молодших класів, вокальний ансамбль викладачів, дитячий вокальний ансамбль, ансамбль народних інструментів, дитячі ансамблі та ансамблі викладачів малих форм.

Школа живе та виховує нове сучасне покоління музикантів, які з гідністю і надалі будуть розвивати українське музичне мистецтво.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних