Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

З 2018 року діє нова система реабілітації хворих в санаторіях!!!

Дата: 03.05.2018 13:27
Кількість переглядів: 1209

Застрахована (працююча)  особа, якій необхідна реабілітація обирає санаторій для відновлювального лікування за власним бажанням та рекомендацією лікаря!!!

Порядок відновлювального лікування в реабілітаційних відділеннях санаторію за рахунок коштів регіональних Управлінь виконавчих дирекцій Фонду соціального страхування України за тристоронніми договорами

Порядок отримання даної послуги:

      1. Відбір та направлення застрахованих осіб на лікування в реабілітаційні відділення санаторію здійснюється за рекомендацією лікуючого лікаря закладу охорони здоров’я за наявності медичних показань відповідно до профілів медичної реабілітації з урахуванням протипоказань та наявності висновку ЛКК.

2. Заклад охорони здоров’я, де застрахована особа перебуває на лікуванні, протягом доби з моменту надання висновку ЛКК інформує орган Фонду за місцем обліку закладу охорони здоров’я.

Малинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області: тел. 0 (4132)  4-24-84, моб.097-211-51-22 Валентина Сергіївна

3. Представник фонду зв’язується з застрахованою особою для впорядкування необхідних документів.

4. Застрахована особа приїздить до санаторію з тристороннім договором та відкритим листком непрацездатності. Для реабілітації при порушенні перебігу вагітності листок непрацездатності не видається.

Профілі захворювання, за якими санаторій приймає на реабілітаційне лікування:

1. Кардіо-пульмонарна реабілітація: підгострий період інфаркту міокарда (після оперативних втручань на судинах серця або без них), стан після пролікованої нестабільної стенокардії (після оперативних втручань на судинах серця або без них), підгострий період після операцій на серці.

2. Нейрореабілітація: підгострий період інсультів (після оперативних втручань на судинах мозку або без них), підгострий період черепно-мозкових травм.

3. М’язово-скелетна реабілітація: підгострий період після операцій на опорно-руховому апараті (ортопедичних, травматологічних), ревматологічні захворювання.

4. Кардіо-пульмонарна реабілітація: цукровий діабет;

5. Порушення перебігу вагітності: ускладнена вагітність;

6. Реабілітація після оперативних втручань на органах зору: підгострий період після оперативних втручань на органах зору;

7. Інша (соматична) реабілітація: підгострий період після оперативних втручань на органах травлення, сечостатевої системи, жіночих статевих органах;

8. Медико-психологічна реабілітація учасників АТО: порушення адаптації, розлади пов’язані із споживанням їжі, неорганічні розлади сну, соматоформні розлади, неврастенія.

З повагою начальник Малинського відділення

УВДФСС України у Житомирській області Ю. О. Гаєвська

Наші контакти:

  • 11601 м. Малин, вул. Шевченка, 9А. Тел.  0 (4133)  5-11-68, 097-211-51-22
  • 12201 м. Радомишль, вул. Старокиївська1/26. Тел.  0 (4132)  4-24-84, 097-211-51-22.Фото без опису
  • Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних