Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся творчий звіт Будинку дитячої творчості Радомишльської міської ради

Дата: 18.05.2018 12:31
Кількість переглядів: 722

На початку травня відбувся творчий звіт педагогів та вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості Радомишльської міської ради «Ми діти твої, Україна!». На святковому заході були присутні керівник апарату виконавчого комітету Радомишльської міської ради Валентина Легенчук, батьки, школярі та городяни міста.

Організаторами заходу були педагогічний та учнівський колективи БДТ.

Традиційно творчий звіт розпочався з перегляду виставки робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Де всі гості свята мали можливість переглянути чудові роботи вихованців Будинку дитячої творчості (керівники гуртків Т.Волинець, В.Зіневич, В.Холодна, Т.Севрук, Р.Глущенко).

Приємно відзначити, що захід проводиться традиційно та є цікавим для радомишлян, оскільки святкова зала Будинку культури була повністю заповнена глядачами.

Перед початком дійства з вітальними словами звернулась директор Будинку дитячої творчості  Раїса Глущенко. Вона наголосила на здобутках педагогів та учнів, які були нагороджені грамотами.

Ведучі святкового концерту запрошували на сцену вчителів та вихованців закладу для представлення пісенних та танцювальних номерів, які не залишили байдужими жодного глядача. Свої творчі роботи демонстрували учасники гуртків прикладного мистецтва. Не залишили байдужими  ляльковий театр  і драматичний гурток.

Художні номери змінювалися та кожний виступ був вартий уваги і найщиріших оплесків.

Глядачі були просто у захваті від побаченого, вони на мить перенеслись у чарівний світ дитинства, світ дитячих мрій і фантазій. А головне, вони ще раз переконались, що творчу особистість може виховувати тільки творчий, обдарований педагог, і саме такі педагоги-керівники гуртків працюють у нашому позашкільному закладі. Ці творчі люди варті найкращих похвал, адже дбають, аби розвинути в дитині іскру таланту та навчити тому, що їй до душі — співати, танцювати, грати, малювати… Аби в майбутньому бути всебічно розвинутою особистістю.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних