Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про діяльність новоутвореного управління земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради.

Дата: 13.03.2018 12:11
Кількість переглядів: 668

        Управління земельних відносин та сільського господарства утворене за рішенням Радомишльської міської ради,  здійснює повноваження щодо реалізації земельного законодавства, управління землями, що перебувають у комунальній власності міської  ради та є структур­ним підрозділом виконавчого комітету, яке підконтрольне та підзвітне Радомишльській міській  раді, виконавчому комітету міської  ради та міському  голові.

        Рішенням першої сесії Радомишльської міської ради VII скликання від 22.12.2017 № 40 «Про затвердження Положення про управління земельних відносин та сільського господарства  Радомишльської міської ради» затверджено положення про управління, яким визначено покладені завдання, права та повноваження управління.

        Відповідно до структури та штатної чисельності управління сформоване в кількості 14 працівників до складу якого на даний час увійшли 9 землевпорядників, які раніше працювали в сільських радах Радомишльського району та 2 працівники Радомишльської міської ради. За результатами конкурсу начальником управління призначено Свіцу Сергія Ігоровича, який має повну фахову вищу освіту та чималий досвід роботи в даній сфері.

       Відповідно до покладених завдань у сфері земельних відносин працівниками управління щомісячно опрацьовується близько 200 заяв від громадян нашої громади та  готуються відповідні матеріали комісій та сесій міської ради.

        Управлінням земельних відносин та сільського господарства на даний час проводиться робота по поновленню нормативно-грошових оцінок населених пунктів. Спільно з Держгеокадастром Радомишльського району одними із перших в Житомирській області опрацьовані матеріали по передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність. Проводиться узагальнення та аналіз інформації щодо укладених договорів оренди земельних ділянок між фізичними/юридичними особами та Радомишльською міською радою. Це дасть можливість усунути використання земель, які належать громаді, без належного на те права та чітко і прозоро формувати дохідну частину місцевого бюджету в частині плати за землю.

         За кожним працівником управління закріплені певні території, що дозволить мешканцям громади безперешкодно вирішувати земельні питання. Крім того люди похилого віку, які не мають змоги їхати до міста можуть звернутись до старости та працівника управління закріпленого за цією територією.

       Управління земельних відносин та сільського господарства Радомишльської міської ради, знаходиться за адресою:122001,Житомирська область, м. Радомишль, Соборний майдан, 12 (кабінет №16 та №17) графік прийому громадян (понеділок, середа, п’ятниця з 9.00 – 12.00 та вівторок, четвер з 13.00-17.00)    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.