Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльський оперативно-рятувальний підрозділ отримав нову техніку

Дата: 31.05.2018 12:00
Кількість переглядів: 899

5 травня шість оперативно-рятувальних підрозділів області, в тому числі і Радомишльський сектор ДСНС, отримали нову пожежно-рятувальну техніку від ДСНС України.

Як повідомляє  сайт ДСНС України у Житомирській області, керівники підрозділів отримали цього дня сертифікати на техніку, ключі від автомобілів та ознайомилися із їхніми технічними характеристиками та оснащенням.

Питання отримання нового пожежного автомобіля  у Радомишльський район було пріоритетним багато років. І лише у минулому 2017 році, завдяки  наполегливості міського голови Володимира Тетерського, на той час голови Радомишльської райдержадміністрації, та депутата Житомирської обласної ради Анатолія Павленка, отримання сучасного спеціалізованого транспортного засобу стало реальним.

Це потужний новітній автомобіль українського виробництва. База автомобіля – «КРаЗ», виготовлена на Кременчуцькому автомобільному заводі. Пожежне обладнання встановлено Прилуцьким виробництвом «Пожмашина». Комплектуючі  отримані з Китаю та Німеччини. Загальна вартість одного автомобіля складає близько 4,5 млн. грн.

Не треба зазначати, наскільки це  авто необхідне для Радомишльського  підрозділу. Адже парк пожежної техніки застарілий, автівки використовуються 25-30 і більше років. Пожежні автоцистерни більш потужніші, перевозять більше вогнегасних засобів – це 4 тони води і 400 літрів піноутворювача. Оснащені засобами для індивідуального захисту особового складу, освітлення місця події, мають підвищену прохідність, наприклад, по ґрунтових сільських дорогах.

Новий автомобіль дасть змогу своєчасно реагувати на надзвичайні події в громаді та рятувати життя людей та їх майно.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних