Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ефективна співпраця сьогодні - економічно-соціальне благополуччя міста завтра

Дата: 16.08.2017 08:33
Кількість переглядів: 957

“Основне завдання реалізації програм соціально-економічного та культурного розвитку м. Радомишля – це підвищення комфорту населення, вирішення соціальних та соціально-економічних питань мешканців міста.

 

– розповідає міський голова Олег Соболевський. – Завдяки ефективній співпраці міської ради з Народним депутатом України Павлом Дзюбликом, Радомишль  отримає значні кошти з держбюджету, що дозволить досягнути чіткого зв’язку між стратегічними пріоритетами, цілями і завданнями, які планується запровадити у місті.»

Левову частку суми направлено на ремонт доріг міста, адже питання якісного покриття – це чи не найболючіша тема нашого міста.  Таким чином завдяки субвенції з держбюджету у сумі 1200000 грн. та виділеними міською радою коштам на спів фінансування – 931 450 грн. буде здійснено капітальний ремонт вул. Малої Житомирської, капітальний  ремонт частини вулиці Отамана  Мордалевича на ділянках від вулиці Північної до вулиці Промислової.

Субвенції з держбюджету та виділені міською радою кошти на співфінансування зробили можливим якісно втілити ідеї енергоефективності у місті. Таким чином, з держбюджету було направлено по 180 000 грн. та по 9300 грн. з міського бюджету, щоб здійснити капітальний ремонт: заміну вікон та дверей в приміщенні Радомишльського дошкільного  навчального закладу №5 «Сонечко»та Радомишльського дошкільного  навчального закладу №1 «Берізка». А також виділено кошти на  капітальний ремонт: заміну вікон та дверей на енергоефективні в приміщенні клубу с.Глухів Перший в сумі  40 000 грн. з державного бюджету та 2400 грн. співфінансування з міського бюджету.

Піклуючись про навколишнє середовище, 200 000 грн дотаційних коштів та 2000 грн з міського бюджету направлено на придбання сміттєвих контейнерів для КП «Благоустрій міста», щоб облаштувати майданчики роздільного збору твердих побутових відходів у м. Радомишлі.

Субвенція з районного бюджету, а це 36 000 грн, направлена на придбання та встановлення бетонного паркану на кладовищі Хутір-3 в сумі 30 000 грн та 6000 на придбання дитячих ковдр та покриват для ДНЗ №:2.

Також рішенням сесії міської ради №433 від 08.08.2017 року з міського бюджету було виділено кошти на фінансування міських програм:

35 000 грн. - «Територіальна оборона» на 2017-2019 роки на придбання бронежилетів та засобів зв»язку;

22 000 грн. - програма сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування на території міста Радомишля на 2017-2018 роки «Доступне казначейство» на придбання принтера та канцелярських товарів;

40 000 грн. - на виконання програми «Забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і території Радомишльської міської ради від надзвичайних ситуацій на 2017-2020 роки» для придбання пожежних рукавів для Державної пожежно-рятувальної частини Радомишльського районного сектору Управління ДСНС;

44 000 грн. - програма підтримки професійно-технічної освіти м.Радомишль на 2016-2020 роки: 24 000 виділено для заміни дверей в гуртожитку та 20 000 спрямовано на закупівлю запчастин для навчального автомобіля. 

 «Зважаючи на обмежені можливості міського бюджету, ми дякуємо народному депутату за підтримку наших ініціатив, а також за майбутню підтримку та співпрацю, на яку ми очікуємо», - підсумував міський голова Олег Соболевський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.