Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

В Радомишльському професійному ліцеї рятувальники провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти!"

Дата: 08.09.2017 23:32
Кількість переглядів: 779

З метою підвищення рівня обізнаності населення у сфері безпеки життєдіяльності, попередження виникнення надзвичайних подій, роз’яснення правильних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, а також популяризації професії рятувальника, формування активної життєвої позиції підростаючого покоління 7 вересня 2017 року на базі Радомишльського професійного ліцею проводилась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти!». 

 

Фото без опису

Радомишльські рятувальники роз’яснили присутнім основні  правила поведінки вдома й на вулиці та застерегли від небезпечних ігор з вогнем, а також як себе вести під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Навчили дітей як користуватися вогнегасником. Також, показали та розказали учасникам заходу про техніку, спеціальне спорядження?та бойовий одяг, що використовують вогнеборці. Всі охочі мали можливість посидіти у кабіні автомобіля або приміряти бойове спорядження вогнеборця. Крім того, рятувальники надали вичерпні відповіді та практичні поради на запитання дітей, щодо дій у тих чи інших надзвичайних ситуаціях.

Загалом, усе, що побачили та почули присутні під час профілактичної акції є дуже повчальним та неодмінно має виконати своє призначення: акцентувати увагу на необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності та вмінні правильно діяти при будь-яких надзвичайних ситуаціях.

Працівники Радомишльського РС Управління ДСНС у Житомирській області часті гості у навчальних закладах Радомишльского району, оскільки, крім виконання безпосередніх обов’язків з порятунку людей та ліквідації надзвичайних подій, багато уваги приділяють профілактиці та запобіганню нещасних випадків, у першу чергу, з вини та за участю дітей.    


Повідомляє: фахівець (з оперативного реагування) 

лейтенант служби цивільного захисту Нікітін В.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних