Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

Дата: 11.12.2017 15:58
Кількість переглядів: 611

Радомишльська міська рада, розташована за адресою: вул. Соборний майдан, 12, м. Радомишль, Житомирська область, Україна, 12201, тел. (04132) 4-22-06, e-mail: radomyshl_mr@ukr.net з 11.12.2017 р. оголошує конкурс на заміщення посади начальника відділу освіти, молоді та спорту підрозділу виконавчого апарату міської ради та посади головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту підрозділу виконавчого апарату міської ради.

Додаткова інформація щодо основних обов’язків , розміру та умов оплати праці, а також щодо переліку документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, може бути надана кадровою службою за телефоном (04132) 4-22-06.

Основні вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу: повна вища освіта (рівень магістр або спеціаліст), досвід роботи в закладах освіти на керівних посадах не менше 2 років.

Основні вимоги до кандидатівка відділу на посаду головного спеціаліста відділу: повна вища освіта (рівень магістр або спеціаліст), досвід роботи в закладах освіти не менше 2 років.

Прийом документів здійснюється кожного робочого дня з 9.00 до 17.00 у Приймальні Радомишльської міської ради, починаючи з 11.12.2017 р. по 11 січня 2018 р. включно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних