Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У районному будинку культури відбулись урочистості, присвячені Міжнародному дню пам’яті Чорнобиля

Дата: 27.04.2017 10:50
Кількість переглядів: 973

26 квітня 2017 року у районному Будинку культури було презентовано Книгу Пам’яті України «Чорнобильська трагедія», в якій висвітлено поіменні списки  ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  які свідомо пішли на смертельну боротьбу з невидимим ворогом.

Фото без опису

 

Кадри документального фільму на мить, наче, зупинили час і дали можливість запрошеним учням навчальних  закладів міста подивитись на цю жахливу трагедію очима учасників  ліквідації  аварії на ЧАЕС. Трагедію, яка залишила без  домівки мільйони евакуйованих  українців, завдала шкоди їх здоров’ю та продовжує й досі забирати життя.

Фото без опису

Слова вдячності ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які ціною власного здоров’я вгамували розбурхану ядерну стихію та ліквідовували її страшні наслідки,  висловили голова районної державної адміністрації Володимир Тетерський, голова районної ради Олександр Потієнко, секретар міської ради Валентина Легенчук, а також голова Української спілки ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС в Радомишльському районі Юрій Кудряшов та голова районної організації ветеранів Валерій Жлуктенко. Учасникам ліквідації  аварії на ЧАЕС було вручено Почесні грамоти та відзнаки.  Також Почесну грамоту Радомишльської міської ради вручили керівнику обласного відділення пошуково-видавничого агенства «Книга Памяті України» Раїсі Барало.

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без описуФото надані Радомишльською РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних