Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

9 травня відбувся мітинг-реквієм до Дня Перемоги

Дата: 10.05.2017 10:27
Кількість переглядів: 1173

В заході взяли участь керівники міста та району: міський голова Олег Соболевський, голова Радомишльської районної державної адміністрації Володимир Тетерський,  голова Радомишльської районної ради Олександр Потієнко, голова Радомишльської  районної організації ветеранів учасників війни Валерій Жлуктенко, учасники АТО. Сотні жителів міста з багряними маками на грудях прийшли вшанувати священну пам’ять героїв, що полягли на фронтах  світової війни та висловити повагу і шану ветеранам, які здобували Перемогу в боротьбі з нацизмом.

Фото без опису

 

Міський голова подякував  ветеранам, учасникам бойових дій Другої Світової війни та учасникам АТО за мужність і самовідданість, вірність обов’язку і стійкість духу, адже ми повинні бути єдиним цілим в подоланні всіх негараздів, які випали на долю України. «Всім хто боровся за наше майбутнє – низький уклін.  Подвиг цих людей назавжди занесено до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу, а тим кого немає з нами – вічна пам’ять...», - відзначив Олег Соболевський у своєму виступі. 

Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Другої світової, очільник міста побажав міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.

Голова районної державної адміністрації Володимир Тетерський привітав усіх присутніх з Днем Перемоги, подякував ветеранам Другої світової війни та зачитав страшні цифри втрат нашої землі, назвав імена полеглих героїв, яких, нажаль, щороку стає все більше.  Пам’ять загиблих на війні та ветеранів, що не дожили до сьогоднішнього дня, вшанували хвилиною мовчання.

Весна. Рік сорок п’ятий.

Зітхнула звільнена земля,

Здригнулася від болю за синами.

І мирним житом впала на поля.

Вже в котрий раз те жито сходить,

І правнуків благословляє на життя.

Але той травень, переможний травень

Вовіки не зазнає забуття



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних