Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання міського голови Володимира Тетерського до Дня пам’яті та примирення і 73-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі

Дата: 08.05.2018 09:10
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення та 73 річницю Перемоги над нацизмом у Європі.

Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс на своїх плечах лихоліття років окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Подвиги наших дідів, батьків та матерів сповнені глибоким патріотизмом, і сьогодні надихають молоде покоління плекати любов до рідної землі у своїх серцях. Низький уклін кожному, чиє ім’я викарбувалося на гранітних скрижалях Перемоги, і тим, хто так і лишився Невідомим Солдатом. Пам’ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття.

Обов’язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою. Щороку це свято служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

На превеликий жаль, цю знаменну ювілейну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Нинішні захисники України з честю продовжують героїчні традиції фронтовиків. Військовослужбовці та працівники Збройних Сил України – учасники  операції Об’єднаних сил пліч-о-пліч з бійцями Національної гвардії, Державної прикордонної служби, представниками інших силових структур самовіддано виконують конституційний обов’язок, проявляють мужність і героїзм, демонструють високий професіоналізм, патріотизм та відданість Україні, відстоюючи її незалежність та територіальну цілісність.

І сьогодні, у 73 річницю Перемоги над нацизмом, саме від цих героїчних людей-офіцерів, військовослужбовців за контрактом, бійців, призваних під час мобілізації, залежить доля та майбутнє нашої країни.

Шановні ветерани, дорогі – захисники! Доземний уклін і безмежна вдячність Вам!

Бажаю всім мирного неба над головою, злагоди та благополуччя Вам, Вашим рідним та близьким. У ці складні часи ми як ніколи маємо згуртуватися навколо високої мети – жити в незалежній, єдиній, квітучій Україні.

 І хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги!

Слава Україні!

Слава її героям-захисникам!

 

З повагою

Міський голова                                                         Володимир Тетерський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних