Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишляни та гості міста відсвяткували 26 річницю Незалежності України

Дата: 28.08.2017 21:44
Кількість переглядів: 862

Дощ та прохолодний вітер не зіпсували головне свято країни, яке розпочалось з виставки творчих робіт талановитих майстрів нашого краю. Тим часом, у районному будинку культури виступали дитячі колективи Радомишльщини. Ті, кого не злякала непогода, мали змогу відвідати виставку-продаж вперше проведеного смачного конкурсу «Страви мого краю». Кошти, а саме 4000 грн, зібрані під час "дегустації", було вирішено направити на потреби сім’ям загиблих в АТО. 

 

Фото без опису

Офіційне святкування продовжилось на Соборному майдані. Радомишлян та гостей свята привітали голова районної державної адміністрації Володимир Тетерський, голова районної ради Олександр Потієнко та секретар міської ради Валентина Легенчук. Вони побажали усім  миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя, достатку та успіхів у справах заради процвітання України та її народу.

Почесними грамотами та цінними подарунками було нагороджено тих, хто є майбутнім нашої країни, молодь, яка  зуміла здобути наукові, творчі та спортивні перемоги на рівні області  та країни.  По завершенню урочистої частини розпочався святковий концерт за участю фольклорних колективів району. Приємною несподіванкою для усіх став запальний виступ найпатріотичнішого гурту України «Made in Ukraine».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних