Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

24 Квітня, 2017 р., 14:40
Мета проведення незалежної оцінки - визначення ринкової вартості об’єкта оренди для укладення договору оренди.
24 Квітня, 2017 р., 09:26
26 травня 2017 року о 10 годині в приміщенні Радомишльської міської ради за адресою: вул. Мала Житомирська, 12, м. Радомишль, Житомирська область, буде проводитись конкурс з відбору суб’єктів  оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок за адресою:
06 Березня, 2017 р., 11:14
про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території «Розміщення та експлуатація основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства, що пов’язані з користуванням надрами та водокористуванням по вул. Микгород, 71, яка прилягає до території ПАТ ПБК «Радомишль», в м. Радомишль, Житомирської області»
14 Лютого, 2017 р., 03:26
про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території «Для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул. Героїв Майдану (вул. Ватутіна) в м. Радомишлі Житомирської області » підставою для розроблення ДПТ є рішення сесії Радомишльської міської ради від 28.09.2016 р., № 223.
01 Лютого, 2017 р., 11:43
03 березня 2017 року о 10 годині в приміщенні Радомишльської міської ради за адресою: вул. Мала Житомирська, 12, м. Радомишль, Житомирська область, буде проводитись конкурс з відбору суб’єктів  оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок за адресою:
16 Січня, 2017 р., 12:03
Оголошення про проведення Конкурсу з надання житлово-комунальних послуг на території м.Радомишль, з прибирання прибудинкової території, прибирання сходових кліток, прибирання підвалу, технічних поверхів та покрівлі, технічне обслуговування внутрішньо будинкових систем: гарячого водопостачання; холодного водопостачання; водовідведення; зливової каналізації;, дератизація, дезінсекція обслуговування димових та вентиляційних каналів, технічне обслуговування  мереж електропостачання та електрообладнання, систем протипожежної автоматики та димовидалення, а також інших внутрішньобудинкових інженерних систем (у разі їх наявності), прибирання і вивезення снігу, посипання частини прибудинкової території, призначеної для проходу та проїзду, протиожеледними сумішами та вивезення побутових відходів
23 Листопада, 2016 р., 14:02

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних