Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

14 Травня, 2019 р., 16:40
Відбулось засідання конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення на яких розташовані об’єкти нерухомого майна.
10 Квітня, 2019 р., 08:38
З метою забезпечення на території Радомишльської міської ради ефективного утримання багатоквартирних будинків, співвласниками яких не створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та не обрано управителя виконавчий комітет Радомишльської міської ради оголошує конкурс на визначення виконавців послуг з призначення управителя багатоквартирного будинку.
09 Квітня, 2019 р., 15:24
10  травня 2019 року о 10-00 годині в приміщенні Радомишльської міської ради за адресою:  Соборний Майдан, 12, м. Радомишль, Житомирська область, буде проводитись конкурс з відбору суб’єктів  оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у відповідності до рішення 15 сесії міської ради від 06.03.2019 року № 569 «Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельних ділянок» несільськогосподарського призначення для подальшого укладання договору  купівлі-продажу» за адресою:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних