Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

По вулиці Міськради розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття

Дата: 22.05.2017 12:39
Кількість переглядів: 941

Міський голова Олег Соболевський назвав відновлення дорожньої інфраструктури міста начасі одним з найгостріших питань у Радомишлі. Окрім непрезентабельного зовнішнього вигляду центральної частини міста та зайвих фінансових витрат водіїв, неякісне дорожнє полотно може стати причиною і більшого лиха. "Частина вулиці Міськради була у такому стані, коли латати уже нічого. - пояснює міський голова - Таким чином, було вирішено підготувати проект капітального ремонту даної частини вулиці і подати його на розгляд депутатів".

Фото без опису

 

Рішенням №391 двадцятої сесії від 04.05.2017 «Про затвердження робочого проекту, зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва» депутати міської ради затвердили робочий проект та зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва по даному проекту.

Враховуючи підготовку проектної документації, експертного звіту, зведена кошторисна вартість ремонту даної ділянки становить 1486,50683 тис. грн. 

Окрім того, на сесії було затверджено  зведений кошторисний розрахунок поточного ремонту тротуару та асфальтобетонного покриття по вулиці 40 років Перемоги: від вул. Горького до вул. Микульського, у сумі  122,56733 тис. грн. 

Виконавцем робіт на конкурсних засадах відібрано підрядну організацію, яка вже приступила до виконання робіт. Роботи проводять за допомогою сучасного обладнання, тож планується, що завершені вони будуть до Дня міста.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних