Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Червня, 2023 р., 11:37
Щороку, Пенсійний фонд України автоматично, без звернення пенсіонерів проводить перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам.
12 Червня, 2023 р., 11:36
В м.Біла Церква 08-10.06 відбувся Чемпіонат України з велоспорту на шосе з олімпійських видів програми, серед юнаків, дівчат, молодших юнаків та дівчат. За нагороди змагались 130 спортсменів з різних областей України.
12 Червня, 2023 р., 11:24
10 червня федерацією шашок м.Київ проведено змагання з шашок-64, присвячені Міжнародному Дню захисту дітей.  В турнірі взяли участь вихованці Радомишльська ДЮСШ. 
08 Червня, 2023 р., 14:35
12 червня – Всесвітній день боротьби з дитячою працею. Він встановлений Міжнародною організацією праці , яка бореться з проявами експлуатації дітей на різних рівнях. Перші заходи присвячені цьому дню відбулись ще в 1997 році в Осло.
08 Червня, 2023 р., 11:33
Основними причинами настання нещасних випадків та професійних захворювань (отруєнь) є невиконання вимог інструкцій з охорони праці, особиста необережність потерпілого, травмування (смерть) внаслідок протиправних дій інших осіб, невиконання посадових обов’язків, порушення вимог безпеки під час експлуатації транспорту загального користування та незадовільний стан виробничого середовища (перевищення гранично допустимого рівня небезпечних та шкідливих виробничих факторів).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.