Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Презентація результатів проєкту «Інвестуй у Радомишльську громаду» за підтримки Посольства США в Україні

Дата: 01.11.2021 15:17
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису29 жовтня 2021 року у новій залі міської ради відбулася презентації результатів грантового проєкту: «Інвестуй в Радомишльську громаду». Проєкт реалізовано завдяки фінансової підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, сприяння міського голови Володимира Тетерського, керівника проєкту Олега Соболевського та плідної роботи членів робочої групи і всіх партнерів.

Це 6 місяців ґрунтовної активної роботи. Реалізація проєкту об’єднала місцевий бізнес, громадськість і завдяки цій синергії отримано гарний результат – розроблено інвестиційний паспорт Радомишльської громади. Важливість цього документу полягає в тому, що це перший документ, в якому зібрано та систематизовану всю інформацію про громаду у розрізі кожного старостинського округу. Інвестиційний паспорт містить інформацію про конкурентні переваги громади, її економічний потенціал, пріоритетні напрямки для інвестування, інформацію про успішну співпрацю з міжнародними партнерами, інвестиційні пропозиції для інвесторів (земельні ділянки, вільні виробничі площі для оренди чи продажу, тощо). Паспорт надруковано на українській та англійській мовах. Ознайомитись з інвестиційним паспортом та електронною інвестиційною мапою громади можна на офіційному сайті Радомишльської міської ради у розділі «Інвестиційний паспорт».

Окрім того, у результаті реалізації проєкту вдалося створити нову залу, сучасний простір з необхідним обладнанням для проведення зустрічей з інвесторами. Маємо надію, що це стане гарною традицією тут зустрічатися.

 

«Тема інвестицій й надалі залишатиметься серед пріоритетів розвитку громади! Сподіваюся, що наш досвід буде корисний усім, хто прагне розвивати свою територію! Ми заложили гарний фундамент для створення сприятливого інвестиційного клімату, продовжуємо далі працювати і сподіваємося на подальшу співпрацю з Посольством США в Україні для реалізації місцевих проєктів розвитку!», - міський голова Володимир Тетерський.

 

Хочемо подякувати підприємцям, старостам, які долучилися до проєкту, за їх активну позицію, небайдужість до нашої громади, за відповідальність.

Приємно відзначити Агенцію Регіонального розвитку Житомирської області, яка підтримала наш проєкт, надавала поради та здійснювали промоцію нашої громади на регіональному рівні!

 

інвестиційний паспорт: https://cutt.ly/sRL2AdH

геоінформаційний портал: https://radmr-gis-radomyshl.hub.arcgis.com/

промоційний інвестиційний ролик громади: https://youtu.be/Hw3GE3DFswg

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних