Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги населення!

Дата: 16.11.2020 12:25
Кількість переглядів: 1404

Фото без описуШановні жителі громади!

Завершились чергові вибори до місцевих рад, під час яких громадяни нашої держави, у тому числі і жителі Радомишльщини здійснили своє волевиявлення та віддали свої голоси за очільників громад та за депутатів міських, районних та обласних рад.

Для кожного, хто обраний громадянами, наступає величезна відповідальність – не словом, а конкретними справами працювати на благо людей.

Проте, спостерігаючи активність окремих учасників виборчих перегонів, складається враження, що вони і досі перебувають в активній фазі. У соціальних мережах рясніють гарно викладені фото, у пості розписані «трудомісткі» заходи з вирішення нагальних проблем, де фігурують імена найвищих посадовців області та назви серйозних структур. Це важливо. Тільки така псевдоактивність завершується, коли йде мова про конктретну допомогу у вирішенні робочих питань.

Проблема мосту через р. Тетерів існувала давно. Всі говорили, але з місця вирішення цього питання не зрушувалось. Тільки коли було розпочато цю справу, охочих пропіаритись з’явилось багато.

Ті, хто активний у соціальних мережах, не прийшли, не запропонували допомогу, коли потрібно було розселити працівників підрядної організації, коли потрібно було забезпечити ту ж підрядну організацію додатковою технікою та допоміжними матеріалами. Не зафіксували, що працівниками КП «Благоустрій» і МКП «Водоканал» проводились підготовчі роботи, які необхідно було здійснити до початку проведення ремонтних робіт.

Коли діло робити – то немає кому, а коли провести «всебічний аудит і контроль» – охочих завжди багато.

Міст через р. Тетерів відремонтований. Всі недоліки будуть усунені.

Шановні депутати обласної ради!

Зараз у нашій громаді є набагато важливіша проблема. Для Радомишльської лікарні є проблемою закупити кисень, бо вона не є лікарнею, що лікує хворих на коронавірусну інфекцію. Таке рішення прийняло Міністерство охорони здоров’я та управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації. У зв’язку з цим, Радомишльська міська лікарня не отримує фінансову підтримку з державного бюджету. Всі нагальні проблеми лікарні перекладають на місцеву владу.

Якщо ви так вболіваєте за Радомишльську громаду, прикладіть зусилля і допоможіть за кошти, які вже виділені з міського бюджету на потреби медичних закладів, закупити кисень та кисневі концентратори, які необхідні для порятунку життя наших людей.

Життя йде. Перед нами всіма стоять нові виклики і завдання. Від нашої  діяльності, від нашого вміння об’єднувати зусилля і спільно вирішувати нагальні проблеми залежить без перебільшення добробут громади в цілому і кожного жителя окремо. Вміння відкидати власні амбіції, працювати для людей, показувати конкретні результати своєї роботи має бути головним у роботі кожного, якщо ми справді хочемо, щоб Радомишльщина стала тією громадою, в якій хочеться жити всім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних