Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Лютого, 2024 р., 11:47
Сьомий відділ Житомирського територіальний центру комплектування та соціальної підтримки проводить відбір кандидатів для навчання у вищих військових навчальних закладах (далі ВВНЗ) та військових коледжах сержантського складу вищих військових навчальних закладів (далі – ВКСС) на 2024 рік.
21 Лютого, 2024 р., 10:49
Якщо ви ВПО, перемістилися до 24 лютого 2022 року та отримуєте пенсію в АТ «Ощадбанк», встигніть пройти ідентифікацію! Це можна зробити навіть за допомогою відеозвязку. Для цього заповніть заяву на проходження ідентифікації на вебпорталі Пенсійного фонду України portal.pfu.gov.ua чи зателефонуйте: 0800 503 753 або (044) 281 08 70, (044) 281 08 71. Зробіть це до 15 березня для того, щоб у Пенсійному фонді встигли опрацювати звернення.
21 Лютого, 2024 р., 09:00
Згадаймо Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, не винних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників!
21 Лютого, 2024 р., 08:56
Оновлено розклад руху міського транспорту.
21 Лютого, 2024 р., 08:33
З метою психологічної підтримки дітей та учнівської молоді в умовах воєнних дій, збагачення їх духовного потенціалу і любові до рідного краю серед учнів та вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти Радомишльської міської ради 19.02.2024 року відбувся І (міський) етап обласного, літературно-мистецького конкурсу «Мавка мандрує лісовими стежками» присвячений річниці народження видатної письменниці та громадської діячки, уродженки Житомирщини Лесі Українці.
20 Лютого, 2024 р., 15:58
В умовах повномасштабної війни Україна відстоює не лише власні свободу і незалежність, а й захищає їх на території всієї Європи. Нещодавно підписані безпекові угоди з Німеччиною та Францією є не лише символом  незламної відданості України зі створення умов для безпеки та стабільності, але й конкретним кроком до розбудови глибоких та надійних партнерств. Ці угоди відображають  спільні європейські цінності, готовність до співпраці та взаємопідтримки в найскладніших ситуаціях. Зміцнення наших зв'язків з країнами-партнерами є вирішальним елементом для забезпечення безпеки та стабільності у Європі та  світі. Ми вдячні канцлеру Федеративної республіки Німеччина Олафу Шольцу, президенту Франції Емманюелю Макрону, Президенту України Володимиру Зеленському та його команді, нашим дипломатам, політикам, за їхню рішучість та наполегливість при розробці та підписанні безпекових угод.  Спільна робота та двосторонні зобов'язання  дозволять нам долати виклики та будувати майбутнє, яке буде міцним та стійким перед будь-якими загрозами. Разом до Перемоги! Будуймо спільне мирне європейське Майбутнє!  
20 Лютого, 2024 р., 12:26
20 лютого вся Україна вшановує пам'ять співгромадян, які загинули від куль та рук катів у протестах на Майдані під час Революції Гідності 2013-2014 років.
20 Лютого, 2024 р., 09:11
15 лютого 2024 року фахівцями (консультантами) ІРЦ  було проведено онлайн семінар для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами: «Особливості розвитку когнітивної сфери дітей з інтелектуальними труднощами. Врахування індивідуально – типологічних особливостей дітей при організації освітнього процесу». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.