Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Лютого, 2024 р., 10:00
Військова освіта сьогодні – це про армію майбутнього завтра. Україна потребує висококваліфікованих військових фахівців, які є основою побудови сучасної професійної армії, сумісної зі збройними силами держав-членів і партнерів НАТО, та важливим чинником у досягненні перемоги. Про те, як під час війни трансформується система військової освіти за західним зразком, змінюється алгоритм її здобуття та чому професіоналізація українського війська так важлива для нашої держави, на думку першого заступника Міністра оборони України генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, читайте в матеріалі Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» https://cutt.ly/nwLxrS5m
27 Лютого, 2024 р., 09:57
Впродовж дня 25 лютого в с/к «Динамо» пройшли змагання з шашок-64 серед вихованців Радомишльськоі ДЮСШ, які присвячені  пам’яті Небесноі Сотні
27 Лютого, 2024 р., 09:48
З метою психологічної підтримки дітей та учнівської молоді в умовах воєнних дій, збагачення їх духовного потенціалу 21.02.2024 р. в закладах загальної середньої та позашкільної освіти Радомишльської міської ради відбувся І (міський) етап ХХІІІ обласної виставки-конкурсу «Космічні фантазії». За висновками журі конкурсу в номінації «Образотворче мистецтво» переможцями визначено:
27 Лютого, 2024 р., 09:00
Згадаймо Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, не винних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників!
26 Лютого, 2024 р., 10:57
У вівторок, 27 лютого 2024 року об 11:00 у приміщенні Бізнес-хабу Радомишльської міської ради (каб. № 9) відбудеться "Презентація кредитних та грантових програм Ощадбанку для мікро, малого та середнього бізнесу (ММСБ)".
26 Лютого, 2024 р., 09:00
Згадаймо Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, не винних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників!
25 Лютого, 2024 р., 09:00
Згадаймо Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, не винних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.