Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Представлення Світлани Ковальчук на посаду голови РДА

Дата: 24.01.2018 16:36
Кількість переглядів: 884

Сьогодні, 24 січня о 9.00 у залі засідань Радомишльської міської ради голова Житомирської ОДА  Ігор Гундич представив нового керівника Радомишльського району Світлану Ковальчук та поставив їй перші завдання.

«Вам доведеться активно працювати. Маєте вникати в суть не тільки соціальних проблем, а й будівельних робіт та ремонтів доріг. Адже наперед відкрию таємницю, що для мене немає різниці, чоловік чи жінка є керівником. Всіх я оцінюю за ефективністю роботи і за результатом. Результат від вас я хочу бачити вже цієї весни», – наголосив Ігор Гундич.

Серед завдань поставлених Гундичем І. перед новим очільником району Ковальчук С., були:

  • до 1 травня завершити роботи з термосанації ОЗНЗ “Радомишльська гімназія”;
  • побудова на селі амбулаторій сучасного типу із житлом для лікаря , і розпочати роботу вже цього року (с.Борщів)

«У Ваших силах із нашою підтримкою зробити все, щоб жителі Радомишльського району відчули, що проголошені Президентом України 2018-2019 роки доріг – це не просто гасло і слова, а щоб вони побачили це у своїх населених пунктах. Ви маєте сприяти тому, щоб у районі не тільки знали про обласні програми підтримки на встановлення сонячних електростанцій, теплих кредитів, доїльних апаратів, «Власний дім», пільгового кредитування для бізнесу, а й активно користувалися ними. Адже це реальна допомога населенню», – також зазначив Ігор Гундич.

Після представлення голова облдержадміністрації провів особистий прийом громадян з питань соціального захисту населення, транспорту та звязку, освіти, житлової політики та інш.

6

 

75

Також губернатор області І.Гундич відвідав та оглянув об’єкти, які були вже подані та в перспективі будуть профінансовані за кошти ДФРР (спорткомплекс “Динамо”, ОЗНЗ “Радомишльська гімназія” та ін.https://rada.info/upload/users_files/25923935/fb857b362d75535a668c87a55a03314e.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних