Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся урочистий концерт присвячений Дню пам’яті і примирення та 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2018 12:50
Кількість переглядів: 638

73 роки тому наша Батьківщина салютувала своїм відважним воїнам, сповіщаючи на весь світ про закінчення війни , про велику Перемогу.

Ми ніколи не забудемо подвиг своїх батьків, дідів і прадідів у Другій світовій війні. В ці дні ми шануємо всіх живих тих, хто пережив її, у кого й досі болять рани, а також тих, кого з нами вже немає.

8 травня 2018 року, напередодні Дня Перемоги,  в міському Будинку культури відбувся урочистий концерт присвячений Дню пам’яті і примирення та 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в якому взяли участь  голова райдержадміністрації Світлана Ковальчук та  міський голова Володимир Тетерський, сивочолі ветерани та діти війни Другої Світової війни, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти та мешканці міста.

Всіх присутніх у залі зі святом привітала  очільниця району  Світлана Ковальчук.

Атмосферу свята доповнили своїми  виступами працівники міського Будинку культури, вихованці танцювального колективу «Сиилует»та аматори художньої самодіяльності міста.

День Перемоги – день нашої гордості, нашої величі, мужності і відваги. День нашої пам’яті. Ми у вічному боргу перед тими, хто подарував нам МИР, ВЕСНУ, ЖИТТЯ.

Поки ми будемо пам’ятати про цю війну – ми будемо жити, буде жити наша Батьківщина – Україна!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.